سلامت سلامت

سلامت

كالري شمار خاويار


كالري شمار خاويار يك ماده غذايي پرانرژي است كه طعم و بويي بسيار خوشايند دارد. به طور عمده پروتئين موجود در كالري شمار خاويار متشكل از اسيدهاي آمينه آرژنين ، هيستامين ، ايزولوسين ، ليزين و ميتونين است.چربي موجود در كالري شمار خاويار نيز به دو دسته عمده تقسيم مي شود كه عبارتند از "25 درصد كلسترول " و "75 درصد لستين".مصرف كالري شمار خاويار از ابتلا به بيماري افسردگي و بيماري هاي قلبي عروقي پيشگيري مي كند؛ چرا كه در كالري شمار خاويار غلظت اسيدهاي چرب از نوع امگا 3بسيار بالاست.بعلاوه كالري شمار خاويار غني از تركيبي به نام "ctaغير مجاز مي باشدand"است كه نوعي الكل چرب با زنجيره بلند است و در بدن به اسيدهاي چرب تبديل مي شود.اين اسيدهاي چرب به دست آمده در سنتز ميلين (پوشش سلول عصبي) نقش بسزايي ايفا مي كند. به همين دليل مصرف كالري شمار خاويار در سلامت سلول هاي عصبي بسيار موثر است.

 

در كشورهايي كه ماهي و كالري شمار خاويار در عادات غذايي مردم جايگاه ويژه اي دارد، ميزان ابتلا به افسردگي بسيار كمتر از ديگر كشورها است.وجود اسيدهاي چرب" امگا 3 " در خاويار مانع از افزايش كلسترول خون و به دنبال آن باعث پيشگيري از ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي مي شود. بعلاوه مصرف كالري شمار خاويار در پيشگيري از ابتلا به بيماري هاي آرتريت رومائيد (التهاب مفاصل)، بيماري هاي دستگاه گوارش و بعضي از انواع سرطان بسيار موثر است. كالري شمار خاويار از نظر عنصر آهن نيز غني است و به همين دليل مصرف آن در افراد مبتلا به كم خوني ناشي از فقر آهن نيز توصيه مي شود.كالري شمار خاويار خود به تنهايي اشرافي‌ترين صبحانه جهان محسوب مي‌گردد. بسياري آن را به شكل خام و يا همراه با زرده تخم مرغ يا خرده پياز ميل مي‌كنند و گروهي نيز به اندازه نوك قاشقي از آن را همراه با سبزيجات معطر يا قطعه كوچكي از نان و كره مي‌خورند. 


بعضي علاقمندان كالري شمار خاويار، آن را سرد و با يك قاشق كوچك و بدون نان ميل مي‌كنند. برخي بوي تند ماهي مانند آن و طعم شورش را بسيار دوست مي‌دارند هرچند طعم و بوي كالري شمار خاويار ممكن است براي بسياري اصلاً خوشايند نباشد.همانگونه كه كالري شمار خاويار سياه در ايران و جنوب روسيه شناخته شده‌تر است، كالري شمار خاويار سرخ در سيبري و خاور دور طرفداران بيشتري دارد. گرچه كالري شمار خاويار سرخ از كالري شمار خاويار سياه ارزانتر است اما طعم و ارزش غذايي آن دست كمي از كالري شمار خاويار سياه ندارد. كالري شمار خاويار سرخ يا سياه را مي‌توان در تمامي فروشگاه‌هاي مواد غذايي روسيه خريداري كرد. در اغذيه فروشي‌ها چند دانه كالري شمار خاويار سرخ بر روي برشي از نان با يك برگ جعفري سرو مي‌شود.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1396/8/29 ساعت: 12 توسط:healthposts :

كالري شمار خامه


كالري شمار خامه و همه انواع لبنيات، به جز شيرهاي استريل و محصولاتي كه به شدت گرما ديده‌انديا اسيدي هستند (مانند دوغ) را بايد در دماي يخچال نگه داشت. حداكثر دماي نگهداري لبنيات، 10 درجه سانتي‌گراد استاگر كارخانه‌اي قصد استفاده از رنگ و اسانس براي توليد كالري شمار خامه‌هاي طعم‌دار داشته باشد، بايد از وزارت بهداشت پروانه توليد بگيرد. در اين حالت، وزارت بهداشت پس از بررسي ويژگي‌هاي سلامت و بهداشت افزودني‌هايي كه قرار است به كالري شمار خامه اضافه شوند، پروانه بهداشتي براي محصول صادر مي‌كند.مردم چطور مي‌توانند از طبيعي بودن يا نبودن افزودني‌هاي موجود در تركيب كالري شمار خامه آگاه شوند؟خيلي ساده و با خواندن برچسب مواد تشكيل‌دهنده روي كالا. روي برچسب مواد تشكيل‌دهنده كالري شمار خامه، حتماً نوشته شده كه مواد اوليه طبيعي براي توليد آن استفاده شده يا افزودني‌هايي مانند رنگ دهنده، طعم‌دهنده و اسانس.


چرا برخي از كالري شمار خامه‌ها شل‌تر و برخي سفت‌تر هستند؟ويژگي‌هاي بافتي كالري شمار خامه‌ها شامل شلي و سفتي، احساس دهاني، حس چرب بودن در دهان، كش آمدن، جريان يافتن، قابليت قاشق‌برداري و مالش‌پذيري روي نان، مي‌شوند. تفاوت در اين ويژگي‌هاي بافتي هم به ده‌ها عامل مختلف مانند فرمولاسيون شير اوليه، درصد چربي (هرچه چربي  كالري شمار خامه‌ها بيشتر باشد، سفت‌تر مي‌شوند)، وجود پايداركننده‌هاي احتمالي، فشار و دما و نوع توليد، چگونگي روش پاستوريزه كردن، سرعت بسته‌بندي، سرعت و روش سرد كردن پس از پاستوريزه كردن و... بستگي دارد. تمام اين عوامل مي‌توانند دست به دست هم دهند تا كالري شمار خامه‌ها ويژگي‌هاي بافتي خاصي پيدا كنند.تفاوت كالري شمار خامه‌هاي اسپري‌اي با كالري شمار خامه‌هاي معمولي چيست؟گاهي مي‌توان گاز بي‌اثري را داخل كپسولي با فشار بالا حبس كرد و محصولي مانند كالري شمار خامه، روغن، عطر يا... را هم درون آن كپسول ريخت. در اين صورت با فشار دادن دكمه كپسول و همزمان با خارج شدن گاز، محصول مورد نظر هم از آن خارج مي‌شود. اين كار، كاري لوكس است كه تنوع فروش و سبد خريد مشتري را بالا مي‌برد و از طرفي هم مي‌تواند باعث آسان‌تر شدن انجام برخي كارها مانند استفاده از كالري شمار خامه براي تزئين كيك و شيريني شود.


كالري شمار خامه‌هايي كه به صورت اسپري در بازار وجود دارند، نسبت به كالري شمار خامه‌هاي معمولي مزيت يا ضرر خاصي ندارند؛ چون به هر حال محصول نهايي، كالري شمار كالري شمار خامه است. كالري شمار خامه قناديبه نظر شما محصولات كالري شمار خامه‌مانندي كه با پايه سفيده تخم‌مرغ در قنادي‌ها تهيه مي‌شوند، مي‌توان خامه دانست؟نه، همان‌طور كه گفتم، كالري شمار خامه يكي از فرآورده‌هاي شير است نه سفيده تخم‌مرغ، البته براي مصارف قنادي مي‌توان كالري شمار خامه قنادي را خريد و به صورت خالص آن را زد و حالت حجم‌پذيري به آن داد يا آن را با محصولات ديگري مانند سفيده تخم‌مرغ براي افزايش حجم، تركيب كرد ولي اين كار درستي نيست زيرا تركيب كالري شمار خامه با چنين موادي باعث تغيير ويژگي‌هاي بافتي و طعم آن مي‌شود. اين كار از نظر بهداشتي مشكلي ندارد اما به طور حتم كيفيت فرآورده را پايين مي‌آورد.


به نظر شما كالري شمار خامه را چطور بايد نگهداري كرد؟بايد حتماً در دماي يخچال نگه داشت. همه انواع لبنيات، به جز شيرهاي استريل و محصولاتي كه به شدت گرما ديده‌اند يا اسيدي هستند (مانند دوغ) را بايد در دماي يخچال نگه داشت. حداكثر دماي نگهداري لبنيات، 10 درجه سانتي‌گراد است.فساد كالري شمار خامه را چطور مي‌توان تشخيص داد؟امكان اكسيد شدن چربي كالري شمار خامه در اثر باز شدن بسته‌بندي آن وجود دارد. معمولاً تغيير طعم و بوي كالري شمار خامه به صورت تلخ و ترش شدن از راحت‌ترين روش‌هاي پي بردن به فساد آن است؛ فسادي كه باعث به مخاطره افتادن سلامت مصرف‌كننده مي‌شود. كالري شمار خامه حاوي آب، املاح، ويتامين‌ها و پروتئين نيز است و مي‌تواند به شدت به وسيله ميكروب‌ها فاسد شود، بنابراين بهتر است كالري شمار خامه‌هايي با بسته‌بندي‌هاي كوچك‌تر بخريد و آن‌ها را پس از باز شدن درشان سريع مصرف كنيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1396/8/27 ساعت: 11 توسط:healthposts :

كالري شمار چغاله بادام


اگراهل ميوههاي نوبرانه باشيد يا نباشيد نميتوانيد از طعم و رنگ كالري شمار چغاله بادام، اين ميوه خوشمزه بهاري بگذريد. كالري شمار چغاله بادام كه يكي از پرطرفدارترين ميوههاي بهاري است، همان بادام نارس است، هر چند همه خواص آن را ندارد اما اگر به اندازه خورده شود ميتواند به نوبهخودش مفيد هم باشد. اگر طرفدار كالري شمار چغاله بادام هستيد بد نيست از خواص آن هم با خبر شويد تا در روزهاي باقيمانده بهار با اشتياق بيشتري سراغ آن برويد.سلامت پوست و مو با كالري شمار چغاله بادام : كالري شمار چغاله بادام كلسيم و ويتامينC دارد، البته به مقدار اندك. در گذشته از اين ميوه براي درمان زخم‏هاي گوارشي استفاده مي‏كردند. كالري شمار چغاله بادام منيزيم هم دارد كه در آرامش اعصاب نقش مهمي بازي ميكند. ويتامين E موجود در كالري شمار چغاله بادام براي سلامت پوست و مو هم مفيد است و هر عدد آن حدودا ۵ كالري انرژي دارد. اين ميوه علاوه بر همه اين موارد، تقويتكننده معده است، لثه و ريشه دندان را تقويت ميكند و براي رفع خشكي دهان هم مفيد است. نگران سرطان معده نباشيد: كالري شمار چغاله بادام تركيبات اسيدي ويژهاي دارد كه وجود آنها در معده از آسيب رسيدن به بافت معده و بروز سرطان جلوگيري ميكند. البته اين نكته را درنظر داشته باشيد كه اين ميوه خوش طعم بهاري از نظر ويتامينC كامل نيست. اين باور هم كه كمكالري بودن آن موجب لاغري ميشود اصلا مورد تائيد نيست.عضلاتتان نميگيرد!اگر كالري شمار چغاله بادام را به اندازه بخوريد و نكات بهداشتي در مورد شيوه مصرف آن را رعايت كنيد ميتوانيد از فوايد مهم آن مثل جلوگيري از گرفتگي عضلات بهرهمند شويد. اين ميوه سبز رنگ كه در واقع بادام كال و نارس است سرشار از كلروفيل است. كلروفيل در بدن ما در مسير كانال گوارشي به توليد منيزيم كمك بسياري ميكند. منيزيم هم در كاهش گرفتگي عضلات نقش موثري دارد. بنابراين خوردن به اندازه و متعادل كالري شمار چغاله بادام تا اندازهاي ميتواند به بهبود گرفتگي عضلات شما كمك كند.چغاله رسيده را بخوريد!بهطور كلي مواد مغذي ميوه كال و نارس بادام كمتر از رسيده آن است و از نظر كلسيم، آهن و بهطور كلي املاح معدني نسبت به بادام رسيده در سطح پايينتري قرار دارد. كالري شمار چغاله بادام افراد را در برابر بيماريهايي مثل پوكي استخوان، افزايش كلسترول، كمخوني و چسبندگي رودهها محافظت ميكند اما تا وقتي كال است اين ويژگيها را ندارد.زياد نخوريد كالري شمار چغاله بادامهايي كه مقداري تلخي دارند حاوي مقدار بسيار كمي اسيدسيانيدريك به علاوه تركيبي از سم خطرناك سيانور هستند. بنابراين بهتر است در خوردن اين نوبرانههاي بهاري خوشمزه احتياط كنيد چون مصرف زياد آنها احتمال مسموميت بهدنبال دارد.حصبه در كمين شماست كالري شمار چغاله بادام با وجود همه خوشمزگياش اگر نشسته و آلوده باشد احتمال ابتلا به بيماريهاي عفوني گوارشي از جمله حصبه و مسموميتهاي غذاييرا بهدنبال دارد. بيماري حصبه نوعي عفونت باكتريايي است كه از طريق مصرف آب يا غذاي آلوده ميتواند به انسان منتقل شود. البته اين حالت در كودكان و افراد بالاي ۶۰ سال رايجتر است. عوارض اين بيماري شامل كاهش شديد آب و املاح بدن، سوراخ شدن رودهها، خونريزي دستگاه گوارش، عفونت استخوان و بالاخره هپاتيت است


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1396/8/23 ساعت: 12 توسط:healthposts :

كالري شمار جوجه كباب


كالري شمار جوجه كباب  تازه از جمله غذاهايي است كه از امتيازات متعددي برخوردار است. كالري شمار جوجه كباب را مي توان بصورت هاي سرخ شده، آب پز، كباب كردن، شكم پر و حتي با مواد گياهي و ادويه هاي گوناگون خوشمزه نمود و ميل كرد.جاي هيچ تعجبي نيست كه كالري شمار جوجه كباب اولين منبع پروتئين حيواني و جايگزيني سالم براي گوشت قرمزمي باشد. كالري شمار جوجه كباب يكي از بهترين منابع پروتئين مي باشد و همانطور كه مي دانيد ما آمينو اسيد مورد نياز خود را از پروتئين حيواني و گياهي تامين مي كنيم. منبعي مناسب براي پروتئين است و افرادي كه گوشت خوار هستند اما به دنبال راهي براي كاهش چربي اضافه در غذاي خود مي گردند مي توانند مرغ را جايگزين غذاهاي پرچرب خود نمايند. كم حجم ترين قسمت كالري شمار جوجه كباب گوشت سينه آن است كه چربي آن نصف يك تكه استيك است. حتي مشخص شده است كه چربي كالري شمار جوجه كباب بسيار كمتر است چربي موجود در گوشت مي باشد حتي اگر آن را با پوست كه چربي دوبرابر گوشت بدون پوست دارد مصرف كنيم بنابراين بهتر است كه پوست كالري شمار جوجه كباب را قبل از پختن جدا كنيم.پروتئين محافظ بزرگسالان در برابر پوكي استخوان مي باشد .


كالري شمار جوجه كباب مطالعات نشان داده است كه گروهي از افراد خصوصا افراد مسن و بزرگسال پروتئين كمي مصرف مي نمايند و همانطور كه مي دانيم پروتئين عاملي مهم براي كاهش پوكي استخوان در بزرگسالان مي باشد. در مطالعه اي كه برروي تعدادي مرد و زن بين سنين ۷۰ تا ۹۰سالگي با مصرف پروتئين بالا صورت گرفت دانشمندان مشاهده نمودند كه در طول ۴ سال اين افراد كمتر از كساني كه پروتئين كمي مصرف مي نمودند مبتلا به پوكي استخوان گرديده اند. پروتئين هاي حيواني بسيار بهتر از باقي پروتئين ها براي جلوگيري از ابتلا به پوكي استخوان عمل مي كنند.مواد مغذي موجود در كالري شمار جوجه كباب باعث  پيشگيري از سرطان مي شود. كالري شمار جوجه كباب منبعي بسيار غني از ويتامين B و نياسين (موادي براي پيشگيري از ابتلا به سرطان) است.تركيبات DNA نيازمند نياسين مي باشد و كمبود نياسين (مانند ويتامينهاي B) به طور مستقيم به آسيب هاي ژنتيكي منتهي مي شود. كالري شمار جوجه كباب همچنين حاوي مواد معدني ديگري نظير سلنيوم مي باشد. سلنيوم يكي از منابع مهم براي حفظ سلامتي انسانها است. اين ماده جزئي مهم از چندين مسير عمده متبولسمي، شامل متابوليسم هورمونتيروئيد، سيستمهاي دفاعي آنتي اكسيداني و عملكرد ايمني، است.


در تحقيقاتي كه در سال ۲۰۰۴ ميلادي صورت گرفته است مشخص شده است كه غذاهاي حاوي نياسين مانند كالري شمار جوجه كباب از ابتلا به آلزايمر و بيماري چشم ناشي از كهولت سن پيشگيري مي كند. كالري شمار جوجه كباب نه تنها منبعي غني از نياسين مي باشد بلكه منبعي غني از ويتامين B۶ نيز مي باشد. وجود ويتامينهاي B در كالري شمار جوجه كباب آن را غذايي مفيد براي نگهداري انرژي در بدن كرده است زيرا ويتامين هاي B كوفاكتورهايي براي كمك به آنزيمهاي بدن و راهنمايي آنها در فعاليتهاي متابوليكي هستند.بهترين گزينه براي انتخاب كالري شمار جوجه كباب توجه به سفتي، گوشتالو و گردبودن سينه آن مي باشد. چه بخواهيم قسمتي از كالري شمار جوجه كباب را خريداري نماييم و چه يك كالري شمار جوجه كباب كامل را در نظر بگيريم بايد گوشت آن در مقابل فشار انعطاف پذير باشد و بوي بدي ندهد. بعد از خريد كالري شمار جوجه كباب بسته بندي شده حتما به تاريخ مصرف آن توجه كنيد.


رنگ زرد و يا سفيد كالري شمار جوجه كباب هيچ نقشي در ارزش تغذيه اي آن ندارد و صرف نظر از رنگ آن پوست كالري شمار جوجه كباب بايد مات و بدون وجود لكه اي باشد.اگر شما جزء افرادي هستيد كه كالري شمار جوجه كباب يخ زده استفاده مي نماييد از منجمدبودن و سفت بودن كالري شمار جوجه كباب به طور كامل مطمئن شويد. همچنين از خريد كالري شمار جوجه كباب هايي كه در كيسه آنها آب منجمد شده وجود دارد به اين دليل كه امكان آب شدن و دوبار يخ زده آنها وجود دارد صرف نظر كنيد.براي فريزكردن كالري شمار جوجه كباب بهتر است ابتدا آنها را شسته و خشك كنيد و بعد آنها را در آلومينيوم، فويل و يا كيسه فريزر قرار داده و در فريزر بگذاريد. با اين روش مي توانيد كالري شمار جوجه كباب را براي مدت يكسال فريز كنيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1396/8/21 ساعت: 11 توسط:healthposts :

كالري شمار جوانه گندم


كالري شمار جوانه گندم يك دانه است كه خواص درماني بسياري دارد. پر از فيبر و پروتئين و ديگر مواد مغذي مانند كلسيم، آهن، پتاسيم، منيزيم، روي، اسيدهاي چرب امگا 6 و اسيدهاي چرب امگا 3 است. از كالري شمار جوانه گندم در بسياري از زمينه ها استفاده مي شود. فقط دو قاشق غذاخوري كالري شمار جوانه گندم حدود 15٪ از نياز روزانه به ويتامين E و 10 درصد از نيازه روزانه به فولات فراهم مي كند. در هر 2 قاشق غذا خوري كالري شمار جوانه گندم تنها 50 كالري وجود دارد. كالري شمار جوانه گندم يك ماده غذايي غني از مواد مغذي است جوانه گندم منبع خوبي از ويتامين B، فسفر، روي، آهن، سلنيوم و پتاسيم است 2 قاشق غذاخوري از كالري شمار جوانه گندم خام شامل 0.27 ميلي گرم تيامين، 0.9 ميلي گرم نياسين، 40 ميكروگرم فولات، 121 ميلي گرم فسفر، 0.9 ميلي گرم آهن، 1.7 ميلي گرم روي، 11.4 ميلي گرم سلنيوم و 128 ميلي گرم پتاسيم است مصرف كافي فولات سبب حمايت از سلامت قلب و جلوگيري از نقص لوله عصبي در كودكان مي شود ويتامين هاي گروه B همه براي كمك به سوخت و ساز مواد غذايي براي توليد انرژي كمك مي كنند آهن، خون را اكسيژن دار نگه مي دارد فسفر، براي سلامت استخوان مهم است روي، در بهبود زخم مفيد است، سلنيوم، مانند يك آنتي اكسيدان از اكسيداسيون سلول محافظت مي كند با توجه به انجمن قلب آمريكا، خوردن غذاهاي غني از پتاسيم مي تواند به كاهش فشار خون كمك كند.


كالري شمار كالري شمار -ويتامين E - اين از آنتي اكسيدان هاي محلول در چربي  است و به محافظت سلول ها و بافت از آسيب كمك مي كند و ممكن است بيماري هاي خاص را دفع كند.اسيد فوليك - براي زنان باردار و يك ايده خوب براي همه مي باشد اين ويتامين B  به سلول هاي جديد و سالم براي حفاظت در برابر برخي سرطان ها كمك مي كند. منيزيم - اين ماده معدني به قلب، استخوان ها و داشتن سيستم ايمني قوي كمك مي كند داده هاي اخير نيز نشان مي دهد كه حتي ممكن است خطر نوع 2 ديابت كاهش دهد .تيامين - اين ويتامين B به تبديل كربوهيدرات به انرژي كمك مي كند همچنين براي عملكرد مناسب قلب، عضلات و سيستم عصبي ضروري است. فسفر - به كلسيم براي ساختن استخوان ها و دندان هاي محكم كار مي كند كالري شمار جوانه گندم اين ماده معدني نيز براي رشد، نگهداري و تعمير تمام بافت ها بدن ضروري است.روي - بدن شما اين ماده معدني را براي صدها عمل، از جمله ( مبارزه با ويروس ها، كمك به شفاي زخم ها، سنتز DNA  و تقسيم سلولي مناسب ) استفاده مي كند. كالري شمار جوانه گندم علاوه بر اينكه منبع خوبي از ويتامين ها و مواد معدني مي باشد يك منبع خوبي از فيبر است. 2 قاشق غذاخوري حاوي 1.9 گرم فيبر، اين مقدار فيبر با يك تكه نان گندم كامل برابر است. فيبر بيشتر در رژيم غذايي سبب سيري و به كنترل وزن كمك مي كند. كالري شمار جوانه گندم فيبر در مواد غذايي حركات روده را بهبود مي بخشد و سبب كاهش يبوست مي شود. همچنين مي تواند ميزان كلسترول خون را كاهش مي دهد.


كالري شمار جوانه گندم يك منبع خوبي از پروتئين است. 2 قاشق غذاخوري حاوي 3.3 گرم پروتئين است براي كمك به حفظ توده بدون چربي بدن، سلول هاي جديد و حفظ سيستم ايمني بدن از پروتئين سالم در مواد غذايي استفاده مي شود.به جاي آرد هنگام پخت از كالري شمار جوانه گندم استفاده  مي شود شما مي توانيد  1/2 يك فنجان ( 125  ميلي ليتر )  از آرد را در دستور العمل مانند كلوچه، ماكاروني و ساير محصولات پخته استفاده كنيد.آن را به بلغور جو دوسر اضافه كنيد است - همچنين شما مي توانيد يك قاشق غذاخوري يا ( 15 ميلي ليتر ) را به بلغور جو دوسر صبحانه خود اضافه كنيد دوز روزانه توصيه مي شود براي كالري شمار جوانه گندم 1 قاشق غذاخوري يا 15 ميلي ليتر براي هر 45.4 كيلوگرم وزن است. كالري شمار جوانه گندم را جايگزين پودرهاي سوخاري كنيد - در دستور العمل مانند ميت لوف، كاسرولها و مرغ پخته شده، نيمي از مقدار توصيه شده از خرده نان را با كالري شمار جوانه گندم جايگزين كنيد.استفاده از روغن كالري شمار جوانه گندم در پختن -  شما مي توانيد از روغن كالري شمار جوانه گندم در مواد غذايي استفاده كنيد. شما نبايد از آن به عنوان روغن سرخ كردني استفاده كنيد. مواد مغذي روغن كالري شمار جوانه گندم با حرارت دادن از دست مي رود. از روغن كالري شمار جوانه گندم به جاي روغن زيتون در سس سالاد و سس هاي پاستا استفاده كنيد. شما همچنين مي توانيد از آن به جاي سبزيجات در پخت استفاده كنيد. اين روغن پروتئين و ويتامين هاي A، D و E بيشتر ي به مواد غذايي شما اضافه مي كند.



برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1396/8/21 ساعت: 11 توسط:healthposts :

كالري شمار توت


درخت كالري شمار توت از درختان بزرگ و مرتفعي است كه ارتفاع آن به 20 متر و قطرش به يك متر مي‌رسد . اين درخت بومي چين است و در چين مركزي و شرقي به صورت بومي وجود دارد. كالري شمار توت قرن‌ها پيش به اروپا برده شد. اين درخت در آمريكا در اوايل دوران استقلال اين كشور به عنوان منبع غذايي براي كرم ابريشم مورد استفاده قرار گرفت. پوست شاخه‌هاي جوان نيز براي بسته‌بندي و بستن پيوند مورد استفاده قرار مي‌گيرد. برگ درخت كالري شمار توت سفيد، به عنوان تنها غذاي كرم ابريشم ، اهميت اقتصادي ويژه‌اي ‌دارد و گاه درخت كالري شمار توت اساسا به همين منظور كاشته مي‌شود. كالري شمار توت ميوه‌اي پرخاصيت و البته پركالري است . يكصد گرم كالري شمار توت كه تقريبا معادل يك فنجان است حاوي 61 كالري انرژي است . هر فنجان كالري شمار توت حاوي 0.9 گرم پروتئين است . البته بايد توجه داشت كه پروتئين كالري شمار توت، پروتئين گياهي است . اين حجم كالري شمار توت 1.1 گرم چربي دارد و حاوي 16 ميلي‌گرم كلسيم است. ميزان كلسيم كالري شمار توت قابل توجه است . 


كالري شمار توت داراي كلسيم است . بد نيست بدانيد ميزان توصيه شده‌ كلسيم 800 ميلي‌گرم در روز است . يكصد گرم كالري شمار توت همچنين حاوي 0.8 ميلي‌گرم آهن،280 واحد بين‌المللي ويتامين آ ، 0.02 ميلي‌گرم ويتامين بي يك ، 0.06 ميلي‌گرم ويتامين بي 2 ،1.1 ميلي‌گرم ويتامين B3 و 16 ميلي‌گرم ويتامين c است. كالري شمار توت همچنين حاوي مقادير بالايي آب، فيبر، تانن و منيزيم است . بد نيست بدانيد هر 100گرم كالري شمار توت خشك 360 كالري انرژي توليد مي‌كند. قند موجود در كالري شمار توت سفيد براي كساني كه مبتلا به مرض قند هستند ضرر ندارد. به همين علت به آنها توصيه مي‌شود به جاي قند، چاي را با كالري شمار توت خشك بخورند . اين ميوه خوشمزه داراي آنتي‌اكسيداني به نام آنتوسيانيد است. آنتي‌اكسيدان موجود در اين ميوه فوايد بسياري براي سلامتي دارد كه يكي از آنها كاهش ميزان كلسترول بد خون و جلوگيري از ابتلا به بيماري‌هاي قلبي و عروقي است .


نقش ديگر آنتي‌اكسيدان‌ها پيشگيري از سرطان است ، به همين دليل مصرف كالري شمار توت براي پيشگيري از سرطان توصيه مي‌شود. كالري شمار توت سفيد حاوي فيبر فراواني است ، به همين دليل ملين خوبي است . كالري شمار توت در سهل كردن جريان ادرار نيز نقش دارد و مصرف اين ميوه وزن را كاهش مي‌دهد . طبق يافته‌هاي پژوهشگران فيبرهاي نامحلول موجود در كالري شمار توت كالري جذب شده در بدن را كاسته و موجب كاهش وزن مي‌شود. كالري شمار توت حاوي مقدار قابل توجهي ويتامين c و آهن است ، از اين رو مصرف آن براي كساني كه كم‌خوني دارند توصيه مي‌شود. جوشانده پوست خشك شاخه‌هاي جوان و تازه درخت اين ميوه، ملين و روان‌كننده مزاج است . كالري شمار توت به علت داشتن انواع ويتامين‌هاي گروه B در كاهش و رفع ترس، عصبانيت، خمودي، اضطراب و هيجان موثر است . ويتامين A موجود در كالري شمار توت باعث رشد ناخن‌ها و تقويت چشم مي‌شود.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1396/8/15 ساعت: 14 توسط:healthposts :

كالري شمار تخمه هندوانه


كالري شمار  تخمه هندوانه  منبع غني از مواد مغذي بوده و كالري آن نيز پايين است و به همين خاطر متخصصان مي‌گويند كه تخمه‌ هندوانه بوداده مي‌تواند جايگزين خوبي براي ميان وعده‌هاي ناسالم باشد.ميزان كالري پايين: بررسي‌ها نشان مي‌دهد 28 گرم تخمه هندوانه حاوي 158 كالري است كه با 28 گرم چيپس سيب‌زميني، كالري مشابهي دارد اما نكته قابل توجه اين است كه 28 گرم كالري شمار تخمه هندوانه تقريبا 400 دانه تخمه مي‌شود كه مقدار آن براي خوردن در يك وعده واقعا زياد است در حالي كه 28 گرم چيپس سيب زميني فقط 15 عدد چيپس مي‌شود كه اغلب افراد در يك نوبت بيشتر از تعداد چيپس مي‌خورند.

 

منيزيم يكي از چندين نوع ماده معدني موجود در كالري شمار تخمه هندوانه منيزيم است. در هر چهار گرم از تخمه هندوانه 21 ميلي‌گرم منيزيم وجود دارد. اين ماده معدني براي بسياري از عملكردهاي بدن ضرورت دارد و مصرف روزانه 400 ميلي‌گرم از كالري شمار تخم هندوانه توصيه مي‌شود. همچنين در حفظ سلامت و عملكرد اعصاب، عضلات از جمله قلب و استخوان‌هاي نقش حياتي دارد.آهن يك مشت كالري شمار تخمه هندوانه حاوي 0.29 ميلي‌گرم آهن است. اگرچه اين ميزان آهن خيلي زياد نيست اما مي‌توان بخشي از آهن مورد نياز بدن را از  طريق كالري شمار تخمه هندوانه تامين كرد. آهن بخش مهمي از هموگلوبين به حساب مي‌آيد كه اكسيژن را در بدن جابه‌جا مي‌كند.

 

كالري شمار تخمه هندوانه مصرف اسيد فوليك به دليل تاثير در عملكرد بهتر مغز و كنترل سطح هوموسيستئين توصيه مي‌شود و مي‌توان بخشي از نياز بدن به اين ماده را از طريق مصرف كالري شمار تخمه هندوانه تامين كرد.زنان باردار به ميزان بيشتري از اسيد فوليك نياز دارند چرا كه كمبود آن با برخي نارسايي‌هاي مادرزادي مرتبط است.چربي‌هاي مفيد كالري شمار تخمه‌ هندوانه حاوي اسيد‌هاي چرب اشباع نشده هستند و اين گروه از اسيد‌هاي چرب براي حفاظت از بدن در برابر سكته قلبي، مغزي و همچنين براي كاهش سطح كلسترول بد خون مفيدند.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1396/8/13 ساعت: 14 توسط:healthposts :

كالري شمار تخمه آفتابگردان


كالري شمار تخمه آفتابگردان را همه مي شناسيم. شايد برخي از ما آن را خاص سال هاي جواني و ديدن فيلم هاي مهيج مي دانيم، اما اين دانه سرشار از مواد تغذيه اي باارزش است و امروز در صنعت نانوايي كاربرد فراواني يافته است.به گزارش آكاايران  تاثير ويتامين E موجود در كالري شمار تخمه آفتابگردان بر بيماري هاي قلبي ــ عروقي اثر درمان كننده اي دارد. كالري شمار تخمه آفتابگردان منبعي غني از ويتامين E ، اولين آنتي اكسيدان حل كننده چربي مي باشد. ويتامين E، در طول بدن حركت مي كند و راديكال هاي آزاد موجود در بدن كه به مولكول ها و ساختارهايي كه حاوي چربي هستن مانند غشأ سلول ها (سلول هاي مغز) و كلسترول آسيب مي رساند و آن را خنثي مي نمايد.

 

كالري شمار تخمه آفتابگردان ويتامين E با حمايت از اين مولكول ها و بافت ها، تاثيراتي ضدالتهاب دارد كه در باعث كاهش علائم آسم، رماتيسم استخواني و آرتروز مي گردد. (بيماري هايي كه راديكال هاي آزاد و التهابات نقش موثري در آنها دارد) همچنين ويتامين E، باعث كاهش سرطان روده، كاهش علائم گرگرفتگي در زنان يائسه و همچنين كاهش پيشرفت عوارض ديابت مي گردد. كالري شمار تخمه آفتابگردان از ديگر فوايد ويتامين E، مي توان به جلوگيري آن از ابتلا به بيماري هاي قلبي ــ عروقي نام برد. كالري شمار تخمه آفتابگردان ويتامينE يكي از مهم ترين آنتي اكسيدان هايي مي باشد كه در ذرات كلسترول پيدا مي شود و از اكسيد شدن كلسترول توسط راديكال هاي آزاد جلوگيري مي نمايند. زيرا بعد از اين كه كلسترول اكسيد مي شود، به ديواره رگ هاي خوني مي چسبد و اين مراحل اوليه تصلب شريان است و باعث گرفتگي رگ، حمله قلبي يا سكته مي شود.

 

وجود مقدار كمي از ويتامينE در بدن مي تواند باعث كاهش ريسك گرفتگي شريان ها شود. كالري شمار تخمه آفتابگردان در واقع، مطالعه روي ويتامينE نشان داده است كه كساني كه از ويتامينE در غذاي روزانه استفاده مي كنند، كمتر دچار مرگ و مير ناشي از سكته قلبي مي شوند.فيتواسترول، ماده اي است كه در گياهاني يافت مي شود كه ساختار شيميايي بسيار شبيه به كلسترول دارند و وقتي در رژيم غذايي به اندازه كافي باشد به كاهش كلسترول و همچنين كاهش ريسك ابتلا به سرطان كمك مي نمايد.با منيزيم موجود در كالري شمار تخمه آفتابگردان، اعصاب و رگ هاي خوني را آرامش دهيم.

 

كالري شمار تخمه آفتابگردان منبع خوبي از منيزيم مي باشد. بسياري از مطالعات نشان داده اند كه منيزيم به كاهش فشار خون و سردردهاي ميگرني و همچنين سكته قلبي كمك مي كند. منيزيم همچنين براي سلامت استخوان ها و به دست آوردن انرژي ضروري است و تقريباً دوسوم منيزيم موجود در بدن در استخوان ها يافت مي شود.در بسياري از سلول هاي عصبي، منيزيم به عنوان سدي از ورود كلسيم به سلول هاي عصبي عمل مي كند. كالري شمار تخمه آفتابگردان اگر در بدن ميزان كلسيم كم باشد، كلسيم به راحتي وارد بدن مي شود و فعاليت سلول هاي عصبي كم مي شود. كمبود منيزيم در بدن باعث بالا رفتن فشارخون، گرفتگي ماهيچه ها (شامل گرفتگي ماهيچه قلب، راه هاي هوايي كه از نشانه هاي آسم است) و سردردهاي ميگرني و همچنين خستگي و تنش مي شود.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1396/8/13 ساعت: 14 توسط:healthposts :

كالري شمار تخم مرغ


كالري شمار تخم مرغ ها معمولا" يكي از غذاهاي سرشار از كالري ، كلسترول و چربي محسوب مي شوند و به همين دليل افرادي كه قصد دارند رژيم بگيرند و لاغر شوند معمولا" از آن دوري مي كنند اما اگر سفيده كالري شمار تخم مرغ از زرده جدا شده و به تنهايي مصرف شود ، كالري و كلسترول بسيار كمي دارد و منبع بسيار خوبي براي تامين پروتئين و اسيد آمينه محسوب مي شود. به همين دليل در بسياري از رژيم هاي غذايي استفاده از سفيده كالري شمار تخم مرغ توصيه مي شود زيرا كالري بسيار كمي دارند ومزاياي بسيار زيادي براي سلامت انسان دارند.


هر سفيده كالري شمار تخم مرغ حاوي ۴ گرم پروتئين است و ۹۰ درصد آن آب است. حدود ۴۰ نوع پروتئين و مواد مغذي ديگر از جمله فسفر ، زينك ف پتاسيم و كلسيوم وجود دارد. علاوه براين سفيده كالري شمار تخم مرغ منبع بسيار خوبي براي تامين اسيد آمينه و امگا ۳ است كه براي بافت ها و ماهيچه ها بسيار مهم و ضروري هستند.برخلاف زرده تخم مرغ ، كالري سفيده كالري شمار تخم مرغ كالري بسيار كم است .در واقع هر سفيده كالري شمار تخم مرغ فقط حدود ۲۰ كالري دارد درحاليكه يك تخم مرغ كاملا حدود ۱۰۰ كالري انرژي دارد . به همين دليل سفيده كالري شمار تخم مرغ براي كساني كه مي خواهند رژيم بگيرند بسيار مفيد است و آنها مي توانند در طول يك روز بدون نگراني چند سفيده كالري شمار تخم مرغ مصرف كنند.


در اغلب رژيم ها توصيه مي شود كه سفيده كالري شمار تخم مرغ به عنوان صبحانه مصرف شود. علاوه بر اين ، در بسياري از غذاها و سالادها نيز مي توان از سفيده كالري شمار تخم مرغ استفاده كرد.مصرف سفيده تخم مرغ بصورت خام به هيچ وجه توصيه نمي شود زيرا ممكن است حاوي يك باكتري مضر با نام سالمونلا باشد . علاوه براين سفيده خام كالري شمار تخم مرغ حاوي ماده اي با نام آويدين است كه مانع از جذب ويتامين B۶ توسط بدن مي شود . بنابراين سفيده كالري شمار تخم مرغ را حداقل ۳ دقيقه و نيم در دماي ۱۳۴ فارنهايت بپزيد تا باكتريهاي آن كشته شوند وتاثير منفي آويدين موجود در آن خنثي شود. سفيده تخم مرغ خام ۲ تا ۴ روز در يخچال قابل نگهداري است.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1396/8/11 ساعت: 10 توسط:healthposts :

كالري شمار بادام زميني


كالري شمار بادام زميني و كره ي بادام زميني براي سلامتي مفيد هستند. كالري شمار بادام زميني منبع خوبي از پروتئين، فيبر، اسيدهاي چرب اشباع نشده ي يك باند اشباع، ويتامين ب3(نياسين)، ب9(اسيد فوليك) و ويتامين اي است.در حقيقت بادام زميني آجيل نيست، بلكه جزء حبوبات به حساب مي آيد. آجيل يك ميوه ي درختي است مانند فندق، پسته، گردو و بادام. ولي  كالري شمار بادام زميني در رده ي حبوبات قرار دارد. هر دو دسته براي سلامتي مفيد هستند ولي بادام زميني به علت هزينه ي كمتر در دسترس تر است.

 

كالري شمار بادام زميني منبع خوبي از اسيدهاي چرب اشباع نشده با يك باند غيراشباع است.خوردن آن در حد مناسب ممكن است موجب كاهش كلسترول و بدين ترتيب موجب سلامت قلب شود. مصرف كالري شمار بادام زميني به ميزان روزانه 5/1 انس پيشنهاد مي شود كه چيزي در حدود 42 گرم است و 240 كيلو كالري انر‍‍ژي دارد. بهتر است اين ميزان به دو قسمت تقسيم شده و در دو ميان وعده استفاده شود. كالري شمار بادام زميني در واقع يك غذاي پر انرژي  است. پس رابطه ي آن با كاهش وزن چيست؟مطالعات نشان داده اند كساني كه آجيل و دانه هايي از جمله كالري شمار بادام زميني مي خورند، نمايه توده بدني(BMI) كمتري دارند.يك علت آن مي تواند اين باشد كه بادام زميني منبع خوبي از چربي مفيد، پروتئين و فيبر است كه تنها با خوردن يك واحد از آن، گرسنگي از بين رفته و احساس پري و سيري در مدت قابل ملاحظه اي به انسان دست مي دهد.

 

اگر چه در يك واحد انرژي قابل توجهي دارد ولي مدت طولاني تري سيرمان نگه مي دارد و همين باعث عدم خوردن غذاي اضافي و دريافت كالري شمار بادام زميني   زياد مي شود.به هر حال نكته ي مهمي كه بايد رعايت شود، ميزان مصرف است، پس بايد بتوانيم در حد نياز بخوريم نه هر آن چه روي ميز است ! كمي عجيب است كه يك ماده ي غذايي هم باعث كاهش وزن شود و هم باعث افزايش وزن. كالري شمار بادام زميني در مقدار كم مي تواند اشتهاي ما را كنترل كند ولي اگر در مقادير زياد استفاده شود باعث افزايش كالري دريافتي و در نتيجه بهبود افزايش وزن مي شود.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1396/8/7 ساعت: 12 توسط:healthposts :

كالري شمار بادمجان


بادمجان داراي كالري پايين، كالري شمار عمدتا از كربوهيدرات ها و منبع قوي انرژي است بادمجان به عنوان يك سبزي در پخت و پز استفاده مي شود اين سبزي دوست داشتني در انواع رنگهاي قرمز، زرد، راه راه وجود دارد با اين حال، انواع بنفش از محبوب ترين نوع در سوپر ماركت ها است وقتي اكثر مردم به بادمجان فكر مي كنند اين تصوير كه بادمجان معمولا به شكل تخم مرغ مانند با رنگ بنفش پر جنب و جوش به ذهن آنها مي آيد.

 

با اين حال، بادمجان در انواع اشكال و رنگ ها از كوچك و مستطيل، بلند و لاغر  وجود دارد مهم شكل و يا رنگ آن نيست كالري شمار تمام انواع بادمجان حاوي بسياري از مواد مغذي مفيد و تركيباتي است كه به نفع سلامت انسان است اين مقاله در مورد فوايد تغذيه اي بادمجان سنتي بنفش رنگ تمركز دارد.

 

يك فنجان بادمجان خام حاوي 20 كالري، 0.8 گرم پروتئين، 4.82 گرم كربوهيدرات، 0.15 گرم چربي و 2.5 گرم فيبر در رژيم غذايي دارد. هر وعده ( يك فنجان ) 10٪ از نياز روزانه به فيبر، 5٪ پتاسيم، 3 درصد ويتامين C، 5 درصد ويتامين B-6، 1٪ آهن و 2٪ منيزيم را تامين مي كند.

 

بادمجان نيز حاوي آنتوسيانين، تركيبات كه متعلق به يك كلاس از مواد شيميايي گياهي به طور طبيعي به عنوان فلاونوئيدها شناخته شده است. اين تركيبات در بسياري از غذاهاي گياهي و علاوه بر ارائه فوايد سلامتي وجود دارند كه آنها نيز به رنگ قابل تشخيص بسياري از ميوه ها و سبزيجات كمك مي كند. در اين مورد، آنتوسيانين ها رنگدانه هاي محلول در آب است كه به بادمجان تركيب ارغواني تيره مي دهد.

 

بسياري از فوايد حاصل از كالري شمار بادمجان در پوست هاي گياهي آن است پوست بادمجان پر از   فيبر، پتاسيم و منيزيم و آنتي اكسيدان است و از نظر ظرفيت جذب راديكالهاي آزاد اكسيژن، بادمجان در ميان 10 سبزيجات برتر قرار دارد.

 

مدت طولاني است كه مصرف انواع ميوه و سبزيجات با كاهش خطر ابتلا به بسياري از شرايط پزشكي مرتبط با شيوه زندگي ارتباط دارد. بسياري از مطالعات نشان داده اند كه افزايش مصرف غذاهاي گياهي مانند بادمجان خطر ابتلا به چاقي و مرگ و مير كلي، ديابت و بيماري هاي قلبي را كاهش مي دهد.

 

سلامت قلب - فيبر، پتاسيم، ويتامين C، ويتامين B-6، محتواي آن ومواد مغذي گياهي موجود در بادمجان، همه سلامتي قلب را پشتيباني مي كند. خوردن غذاهاي حاوي فلاونوئيدها با خطر كمتر مرگ و مير ناشي از بيماري قلبي وابسته است. مصرف حتي مقدار كمي از غذاهاي غني از فلاونوييد ممكن است سبب سلامت انسان شود.

 

مطالعات متعدد نشان مي دهد كه مصرف فلاونوئيدها شناخته شده به عنوان آنتوسيانين ها، نقش مهمي در كاهش خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي ايفا كرده است. يك مطالعه خاص نشان داد كه كساني كه بيش از سه وعده ميوه و سبزيجات حاوي كالري شمار  آنتوسيانين مصرف كنند خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي نسبت به كساني كه مصرف كمتري دارند 34 درصد كمتر است. در مطالعه باليني ديگر، محققان دريافتند كه افزايش مصرف آنتوسيانين ها به طور قابل توجهي با كاهش فشار خون همراه بود.

 

كلسترول خون - تحقيقات در مورد اثرات مصرف بادمجان در مطالعات حيواني نشان داده است كه مصرف آب بادمجان در خرگوش با كلسترول بالا سبب كاهش معني داري در وزن و سطح كلسترول خون خرگوش گرديد.

 

تجزيه و تحليل آزمايشگاهي تركيبات فنلي در بادمجان نشان مي دهد كه   سبزيجات حاوي مقادير قابل توجهي از كالري شمار  اسيد كلروژنيك، يكي از قوي ترين جاذب راديكال هاي آزاد موجود در گياهان است. اين اسيد سبب كاهش سطح LDL و نيز به عنوان يك ضد ميكروب، ضد ويروس و يك عامل ضد سرطاني عمل مي كند.

 

سرطان-  پلي فنول در بادمجان داراي اثرات ضد سرطان است آنتوسيانين ها و عملكرد اسيد كلروژنيك به عنوان آنتي اكسيدان ها و تركيبات ضد التهابي هستند آنها سلول هاي بدن را از آسيب هاي ناشي از راديكال هاي آزاد و به نوبه خود سبب جلوگيري از رشد تومور و تهاجم و گسترش سلول هاي سرطاني مي شوند آنها همچنين آنزيم هاي سم زدا را در داخل سلول ها تحريك و سبب ترويج مرگ سلول هاي سرطاني مي شوند.

 

عملكرد شناختي - يافته هاي حاصل از مطالعات حيواني نشان مي دهد كه ناسونين، آنتوسيانين موجود در  كالري شمار پوست بادمجان، يك آنتي اكسيدان قوي است كه چربي غشاي سلولي در سلول هاي مغز را از آسيب راديكال هاي آزاد محافظت مي كند همچنين ثابت شده است به تسهيل حمل و نقل مواد مغذي به داخل سلول و خارج كردن ضايعات كمك مي كند.

 

تحقيقات همچنين نشان داده اند كه آنتوسيانين ها سبب مهار التهابات عصبي و تسهيل جريان خون به مغز مي شود اين به جلوگيري از اختلالات رواني وابسته به سن كمك مي كند و همچنين حافظه را بهبود مي بخشد.

 

مديريت وزن و سيري - بادمجان داراي فيبرهاي غذايي است كه معمولا به عنوان عوامل مهم در كنترل وزن و به عنوان عامل حجيم در دستگاه گوارش شناخته شده است اين تركيبات سبب افزايش سيري و كاهش اشتها مي شود و به شما احساس سير بودن و در نتيجه سبب كاهش مصرف كلي كالري مي شود از آنجا كه بادمجان در حال حاضر حاوي كالري پايين است بخش بزرگي از يك رژيم غذايي كم كالري سالم مي باشد.

 

مو و ناخن - به ياد داشته باشيد كه محتواي آب بالا، مقادير زيادي از فيبر و مواد مغذي و مواد معدني در بادمجان براي تغذيه مو و ناخن ها مفيد است.

 

كمك به ترك سيگار - اگر سيگار مي كشيد، در اينجا خبر خوب اين است بادمجان حاوي مقدار كمي از نيكوتين و لذا مي تواند به كاهش ميل شديد شما به سيگار كمك كند.

 

هنگام خريد بادمجان آنهايي كه تا حدودي سنگين مي باشد را انتخاب كنيد.كالري شمار از مصرف بادمجان هايي كه پژمرده، كبود، يا تغيير رنگ داده اجتناب كنيد. پوست بايد داراي يك رنگ شديداً بنفش، صاف و براق باشد. بادمجان بايد تا موقع مصرف در يخچال ذخيره شود و در ذخيره سازي آن، پوست بايد دست نخورده باشد براي برش آن از چاقو با فولاد ضد زنگ به جاي فولاد كربن دار، به منظور جلوگيري از واكنش با مواد شيميايي گياهي در آن استفاده كنيد.

 

تحقيقات نشان مي دهد كه پلي فنل هاي موجود در كالري شمار  بادمجان سبب طعم تلخ آن است  و بدان معني است كه بادمجان با بالاترين سطوح آنتي اكسيدان ها نيز تلخ ترين و به ناخوشايندي غذا كمك مي كند با اين حال، دانشمندان اميدوارند كه قادر به بهبود ژنتيكي بادمجان به طوري كه آنها حاوي سطوح بالايي از مواد مغذي مفيد باقي بمانند.

 

مشخص شده است كه ناسونين، يك تركيب از انواع خاص فيتوكميكال موجود در بادمجان است كه با كالري شمار آهن متصل شده و آن را از سلول حذف مي كند لذا در كسانيكه سطح آهن پايين دارند توصيه نمي شود.

 

بادمجان نيز حاوي اگزالات هايي است كه مي تواند به شكل گيري سنگ كليه كمك كند سنگ كليه مي تواند به نفروپاتي اگزالات حاد و يا حتي سبب مرگ كليه شود مصرف غذاهاي حاوي اگزالات ها، مانند بادمجان براي كساني كه مستعد ابتلا به سنگ كليه هستند توصيه نمي شود و اين نشان مي دهد كه افراد مبتلا به سنگ كليه بايد مصرف غذاهاي داراي اگزالات را محدود كنند.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1396/8/2 ساعت: 11 توسط:healthposts :

:: مطالب مشابه